(In)zending voor 'de vredesduif'

Hallo!


We hebben ons er allemaal wel eens aan laten vangen. Iets slechts zeggen over iemand anders, iemand kwetsen met woorden of met daden, iets stuk maken van iemand anders, schelden, schreeuwen enzovoort. We steken onze televisie aan, nemen onze tablet ter hand of lezen de krant... Overal zien of lezen we wel iets wat niet juist is. Iets wat niet had mogen gebeuren op deze wereldbol. Onze aarde kan zo'n mooie planeet zijn, maar dat kan alleen maar als iedereen zijn steentje bijdraagt.


Wij, het derde leerjaar van de Vrije Centrumschool Roeselare (vestiging A. Rodenbachstraat), hopen uit de grond van ons hart dat deze video die we hebben gemaakt, een inspiratiebron mag zijn voor vele mensen. We hopen echt, dat men de vrede niet enkel voor zichzelf wil houden, maar dat je de vrede mag uitdragen aan alle mensen die je op je pad tegenkomt. Net zoals de vredesduif ook zal doen. Laat de vrede zich verspreiden, als een positief virus dat niet te stoppen valt. Wij zijn positief en hoopvol, jullie ook?


Het derde leerjaar.

 

Geniet van ons filmpje!

==> KLIK HIER <==

 

*Dit filmpje kadert in de wedstrijd voor de 'vredesduif'. We kozen er met onze klas voor om hier aan deel te nemen om anderen te inspireren. Uit alle inzendingen zal de 'Verbroedering van Vaderlandslievende Verenigingen Roeselare' als jury de winnaars selecteren. Nu maar duimen dat we erbij zullen zijn. Duim je mee?:-)