Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.

Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.

Lees meer
Wakker!!!Wakker!!!

Wakker!!!

14-18...100 jaar terug. Kunnen we niet blind en doof voor zijn. We herinneren...maar wat hebben we geleerd? Dit houdt ons wakker.

Met zijn allen voor...Met zijn allen voor...

Met zijn allen voor...

Resultaten bekomen we als we SAMEN voor elkaar wat willen betekenen. In kleine dingetjes het verschil maken.

VREDE!VREDE!

VREDE!

Een woord dat uitdaagt. Verdragen, elkaar dragen, elkaar ver dragen,...
Stop pesten, stop verwijten, stop geweld,...
Klaprozen herinneren ons dat we dagelijks aan vrede moeten werken.
Is 'vrede' een werkwoord??

Home


De Vrije Centrumscholen groeten je!

In onze 3 vestigingsplaatsen gaan we ervoor om aan elke kleuter en lager schoolkind kwaliteitsvol onderwijs te bieden.  

Naast het resultaat willen we oog hebben voor het proces. Via de website willen we ouders, leerlingen, leerkrachten wat dichter betrekken bij het schoolgebeuren. Hier vind je alle belangrijke informatie, foto’s en kan je met ons contact opnemen. Verken onze site en maak kennis met de wereld...van je kind.

Een paar onderdelen van deze vernieuwde schoolsite zijn nog niet aangevuld. Dit gebeurt zo snel mogelijk. Dank voor je begrip!


Informatie nodig?

Informatie nodig?

Wie overweegt om te starten in school of te veranderen van school heeft gelijk om zich ten volle te informeren. Ook wij appreciëren bewuste keuzes. Vestigingen Zuidstraat- Polenplein verwachten geïnteresseerden op 18 mei, vestiging rodenbachstraat doet dit op 26 mei. Past dit niet? Neem contact op met de directies en héél graag bieden we u de informatie met rondleiding op een ander tijdstip!Inschrijven?

Inschrijven?

Misschien ken je kinderen in de buurt, of in vrienden- of familiekring die in onze scholen Zuidstraat, Polenplein of Rodenbachstraat kunnen instappen. Stuur ze gerust eens langs of bezorg het adres aan de school als ze nog niet zijn ingeschreven. Kleuters zijn zeer welkom in onze afdelingen Polenplein of Rodenbachstraat.

Kinderen die 2,5 jaar zijn op 2 februari 2015 worden best ingeschreven voor die datum of ten laatste op die datum. De kinderen kunnen naar school komen vanaf het moment dat ze zindelijk of er rijp voor zijn. Er zijn ook peutertjes die in het begin halve dagen naar school komen.

Heeft u een kleuter die geboren is in 2013 en wenst u hem of haar in te schrijven in onze school? Dan dient u rekening te houden met de afspraken die gemaakt werden in het Lokaal Overlegplatform Roeselare. Deze afspraken kan u nalezen via deze link.

Wilt u graag eerst eens een kijkje komen nemen in onze scholen en onze peuterklasjes dan kan u ons contacteren op volgend nummer:
051 20 35 98 of via dit mailadres: nadine.witdouck@arkorum.be. Later in het schooljaar komen er nog infodagen aan.

Steeds welkom! Het directieteam en leerkrachten


JA, we zijn er klaar voor!

JA, we zijn er klaar voor!

Een jaar waarin we wakker zijn voor VREDE.

Een jaar waarin we herinneren wat vrede, overeenkomen, respect, vriendelijkheid, verdraagzaamheid,... voor elkeen kan betekenen. 

ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Zapper