Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.

Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.

Lees meer
Spelen!!!Spelen!!!

Spelen!!!

Elk kind wil spelen. Spelen is niet alleen leuk, het is ook van belang voor de ontwikkeling zowel nu en later.

Met zijn allen voor...Met zijn allen voor...

Met zijn allen voor...

Een spel verbindt ons met onszelf en met anderen. Het laat ons reizen door een miniatuurwereld van plezier en verdriet, van regels en discipline, compromissen en frustraties. Spelen is een manier om nieuwe dingen uit te proberen en je op onbekend terrein te begeven. Heerlijk toch?

Wat als?Wat als?

Wat als?

...we met zijn allen de ernst wat milderen en er een spel van maken? Spel is belangrijk, het is ontspanning. Het hoeft geen sturing maar vraagt alle vrijheid. Vrijheid die blijheid geeft! Daar is het ons om te doen!

Home


De Vrije Centrumscholen groeten je!

In onze 3 vestigingsplaatsen gaan we ervoor om aan elke kleuter en lager schoolkind kwaliteitsvol onderwijs te bieden.  

Naast het resultaat willen we oog hebben voor het proces. Via de website willen we ouders, leerlingen, leerkrachten wat dichter betrekken bij het schoolgebeuren. Hier vind je alle belangrijke informatie, foto’s en kan je met ons contact opnemen. Verken onze site en maak kennis met de wereld...van je kind.

Een paar onderdelen van deze vernieuwde schoolsite zijn nog niet aangevuld. Dit gebeurt zo snel mogelijk. Dank voor je begrip!


JA, we zijn er klaar voor!

JA, we zijn er klaar voor!

Als je me vraagt wat heb je vandaag in ’t school gedaan, en ik zeg: “ gewoon gespeeld”, versta me dan niet verkeerd, want, weet je, ik leer wanneer ik speel. Ik leer genieten en succesvol zijn in ‘mijn werk’, ik bereid me voor op morgen. Vandaag ben ik een kind en mijn werk is “spelen”...


Ontmoetingsmoment voor onze kleinsten

Ontmoetingsmoment voor onze kleinsten

De kleuters van onze kleuterafdeling én de leerlingen van de 1ste graad (= eerste en tweede leerjaar) zijn samen met hun ouders uitgenodigd op donderdag  27 augustus tussen 17 uur – 18 uur (Rodenbachstraat) of tussen 17.30 uur – 18.30 uur (Polenplein). Je maakt er kennis met de klas en de leerkrachten.  Enkele afspraken kunnen doorgegeven worden, vragen kunnen gesteld worden, ….

ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Zapper