Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.

Over alle vestigingen heen, hebben we oog voor de kracht in uw kind. Elk kind geeft kleur aan onze school.

Lees meer
Spelen!!!Spelen!!!

Spelen!!!

Elk kind wil spelen. Spelen is niet alleen leuk, het is ook van belang voor de ontwikkeling zowel nu en later.

Met zijn allen voor...Met zijn allen voor...

Met zijn allen voor...

Een spel verbindt ons met onszelf en met anderen. Het laat ons reizen door een miniatuurwereld van plezier en verdriet, van regels en discipline, compromissen en frustraties. Spelen is een manier om nieuwe dingen uit te proberen en je op onbekend terrein te begeven. Heerlijk toch?

Wat als?Wat als?

Wat als?

...we met zijn allen de ernst wat milderen en er een spel van maken? Spel is belangrijk, het is ontspanning. Het hoeft geen sturing maar vraagt alle vrijheid. Vrijheid die blijheid geeft! Daar is het ons om te doen!

Home


De Vrije Centrumscholen groeten je!

In onze 3 vestigingsplaatsen gaan we ervoor om aan elke kleuter en lager schoolkind kwaliteitsvol onderwijs te bieden.  

Naast het resultaat willen we oog hebben voor het proces. Via de website willen we ouders, leerlingen, leerkrachten wat dichter betrekken bij het schoolgebeuren. Hier vind je alle belangrijke informatie, foto’s en kan je met ons contact opnemen. Verken onze site en maak kennis met de wereld...van je kind.

Een paar onderdelen van deze vernieuwde schoolsite zijn nog niet aangevuld. Dit gebeurt zo snel mogelijk. Dank voor je begrip!


In mei...

In mei...

Ja, grote spanning en zorgende blikken in vestiging Rodenbach. Op de speelplaats vond moeder merel een rustige plaats! In mei leggen de vogels een... en in juni zagen we het resultaat... Niet gemakkelijk om deze jongelingen voor de lens te krijgen... Geniet met ons mee. Bewijs: iedereen stelt het daar wel!


Open en vrijblijvend!

Open en vrijblijvend!

In VCSR ontmoeten we graag geïnteresseerde ouders en staan we open voor vragen of een toelichting over onze aanpak en werkwijze. Na contact met het directieteam (nadine.witdouck@arkorum.be of alain.verhelst@arkorum.be) wordt een afspraak gemaakt waarbij de klassen en de omgeving worden getoond. Durf vrijblijvend contact op te nemen! Op 17/05 (vestiging Rodenbachstraat) en 19/05 (vestiging Zuidstraat-Polenplein) is er een info-avond gepland voor 3de kleuter-1ste leerjaar maar ook voor alle mogelijke nieuwe leerlingen in 'oudere' groepen.


JA, we spelen graag!

JA, we spelen graag!

Als je me vraagt wat heb je vandaag in ’t school gedaan, en ik zeg: “ gewoon gespeeld”, versta me dan niet verkeerd, want, weet je, ik leer wanneer ik speel. Ik leer genieten en succesvol zijn in ‘mijn werk’, ik bereid me voor op morgen. Vandaag ben ik een kind en mijn werk is “spelen”...


Huis van het kind Roeselare

www.huisvanhetkindroeselare.be

Voor een antwoord op al je vragen over je gezin

Huis van het kind Roeselare
ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Inschrijvingen KIDZ zomervakantie

 

Inschrijvingen Kidz zomervakantie
Kidz Zomervakantie